Mit kreative univers

Velkommen til Camilla´s Sølv Design.

Jeg er autodidakt eller selvlært smykkedesigner og har hele mit liv beskæftiget mig med kreativ formgivning.

Jeg kan godt lige at bruge mine hænder, at skabe noget unikt fra bunden giver mig en glæde og stor tilfredstillese at se modtagerens glæde.  

 

Siden jeg var teenager har jeg arbejdet med smykkefremstilling, keramik, tegning, malerkunst og skilte maling.

 

Jeg har været i praktik hos keramiker Ida Bjørnsom har sit virke i Helsingør. Hun lærte mig alt om, hvad det kræver at være keramiker og at turde være mig selv og tro på mit håndværk.

For at se yderligere information, klik på overskriften.

 

Jeg håber at du vil bruge lidt tid og kigge ind i mit kreative univers.

Rigtig god fornøjelse

 

 

Sidste nyt

05-Oktober-2018

Til minde om Kim Larsen

Dette vedhæng har jeg lavet for at have et minde om Kim Larsen tæt på mit hjerte. For mig er det en stor sorg at miste Kim Larsen.

Hans musik har altid været en del af mit liv, især da jeg var barn.
Jeg voksede op inde i Nansensgade, hvor der lå en god håndfuld værtshuse som altid spillede Kim Larsen.

Han har altid været sig selv og det har jeg stor respekt for, det er sejt. I dag skal jeg sammen med tusindevis af andre mennesker ind og gå i et optog for at hylde Kim og det glæder jeg mig til.

16-August-2018

Nye halskæder med Labradorit

Jeg beklager at det er så lang tid siden jeg har lagt noget op, men jeg har haft travlt.

Jeg har været på kursus i Digital Markedsføring hos Bigum & Co., et kursus jeg stærkt kan anbefale.

Jeg har lavet to nye collier med én af mine favoritsten som er en feldspat, den hedder Labradorit og kommer i mange flotte variationer med et hav af flotte farvespil.

15-Juni-2018

Nyt vedhæng med Topas

Jeg har haft den store ære, at lave et unikt sølvvedhæng med Topas af topkvalitet til min venindes svigermor.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på camillasolvdesign@gmail.com, hvis du går med en ide til et smykke til dig selv eller en gave til en du holder af.

22-Maj-2018

Nye halskæder

Så har jeg endelig fået taget billeder af nogle af mine halskæder. Jeg vil starte med at vise dig dem, jeg har lavet med glasperler.

Jeg synes det er skønt med lange halskæder, der er flere muligheder med lange kæder. Du kan lade kæde hænge som den er, du kan forsigtig binde en knude eller du kan tage den om halsen 2 gange.

15-Maj-2018

Broche

Jeg synes det er synd, at vi har glemt brochen, for den er med til at give det sidste touch på værket, så at sige. En broche kan gøre utrolig stor indtryk. Jeg bliver så glad når jeg se kvinder der stadig bruger deres brocher.

Jeg samler på brocher, jeg har ikke så mange endnu, men jeg arbejder på sagen. De behøver ikke være af guld og sølv hver gang, det er udtrykket, designet og farverne der taler til mig.
Måske har du en broche gemt af vejen, som du burde tage i brug?
Jeg håber at kommer til at se flere brocher i bybilledet for det er et smukt smykketilbehør.

11-Maj-2018

Loppemarked d.12. maj

I morgen holder jeg loppemarked ved Dagli' Brugsen Hedegården, fra kl. 10:00 til 15:00.

Jeg har taget mine smykker med, men jeg har også taget en masse andre spændende ting og sager med, som måske lige var noget for dig.

Jeg har 50% på alle mine smykker i morgen, så det er bare om at slå til.

Jeg håber at vi ses i morgen.

Adressen : Klosterengen 58, 4000 Roskilde.

06-Maj-2018

Mors Dag den 13. maj 2018

Endelig er solen begyndt at skinne over vores lille land. Alle blomster og træer springer ud, fuglene synger, jeg elsker denne tid på året.

På mors dag skal vi gøre lidt ekstra for vores mor, invitere hende ud i det gode vejr, en tur på Bakken eller Tivoli, give hende en speciel dag, dedikeret kun til hende.

Det kunne også være at mor skal have et sødt lille vedhæng som symbolisere jeres tætte bånd og kærlighed. Der er så mange fine måder at vise sin mor hvor højt man elsker og værdsætter hende.

Jeg ønsker jer alle en glædelig mors dag

29-April-2018

Herresmykker

Herresmykker er ikke mit speciale, men jeg arbejder på at lave lidt forskellige smykker til mænd.
Jeg synes det er dejligt at se en mand bære smykker, at turde være sig selv.

Der er mange mænd som samler på solbriller og ure, disse mænd er også begyndt at eksperimentere med forskellige kombinationer af armbånd sammensat med deres ure.

Det glæder mig meget at mænd også har fået flere muligheder for at udsmykke sig.

17-April-2018

Nye øreringe

Så har jeg fået lagt lidt nyheder op, en masse skønne ørehængere med sten. Der kommer flere endnu, men her er lidt til at starte med.

Hvis du går rundt med en idé til et par øreringe, som du ikke kan finde i butikkerne, så vil jeg altid gerne hjælpe. Du kan skrive til mig på min mail camillasolvdesign@gmail.com

16-April-2018

Nye perler

Hends Majestæt Dronningen 78 år.

Jeg ønsker Dronning Margrethe et stort tillykke med hendes 78 års fødselsdag. jeg håber at hun nyder dagen sammen med resten af kongefamilien.

Samtidigt har jeg fornøjelsen af at vise jer nogle nye ferskvandsperler, som jeg bare måtte eje. Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal lave, måske trækker jeg dem på en ny snor eller også finder ejg på noget helt andet.

Klik linket "Nye Perler"

12-April-2018

En særlig dag

I dag er det min fars fødselsdag, han ville have fyldt 76 år. Han er desværre ikke iblandt os mere, men altid i mine tanker og i mit hjerte. Min far var uddannet guldsmed og jeg er ret sikker på at det er den kreative side jeg har arvet fra ham.
Hvis du klikker på linket " En særlig dag" kommer du videre til mine armringe og her kan du se min nyeste kreation fra mit værksted. Det er en lækker bred åben armring med stjerner på, og disse stjerner får mig til at tænke på min far, farmor, farfar, mormor og morfar, som sidder oppe iblandt alle de andre stjerner og holder øje med os.

07-April-2018

Ravsmykker

De nyeste kreationer fra mit lille værksted.

Ligesom perler, har Rav også et ry for at være noget fra ens bedstemor, men det er ikke sandt.

Jeg synes Rav er fantastisk og det har en meget lang og fascinerende historie.
Rav er forstenet harpiks. En betingelse for, at der dannes rav, er, at harpiksen ender i havet og ligger der i mindst 30 til 50 millioner år.

Verdens ældste rav er 231 - 235 millioner år gammelt og er fundet i Østrig.
Danmarks ældste rav er fundet på Bornholm og er 170 millioner år gammelt.

04-April-2018

Konfirmation

Så er det tid til at finde en gave til konfirmanden.

Det er en dejlig og spændende tid for de unge mennesker. Det er altid svært at finde den perfekte gave til de unge mennesker, men på min hjemmeside er der mulighed for at finde et smykke som han eller hun vil have glæde af resten af sit liv og vil blive mindet om denne store særlige dag.

02-April-2018

Kreativ påske

Det er dejligt med en god og lang påskeferie og der har været tid til at være på værkstedet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på camillasolvdesign@gmail.com hvis du har et ønske om at få lavet et smykke tilen du holder af eller dig selv.

15-December-2017

Armbånd til mænd

Dette armbånd er lavet af nylon og sølv. Låsen er en Thors Hammer støbt i 925 sølv og er massiv. Dette armbånd er en bestillingopgave fra min svigerinde, som ville give min bror et unikt smykke, som han kan bruge hele livet.

16-Maj-2017

Sølv vedhæng

Så er det vist på tiden med lidt nyt. Her har jeg lavet en skønt blomstervedhæng med en indfarvet agat.

22-Marts-2017

Custommade sølv nøglering

Jeg elsker at få nye udfordringer. Denne nøglering er lavet i 925 sterlingsølv, savet ud i hånden.
Det er en specielbestilling fra en mor som gerne vil give sin søn en helt unik gave i forbindelse med at han har færdiggjort sin uddannelse.

02-Februar-2017

Rosary / bedekrans

Jeg elsker den katolske bedekrans, også kaldet rosary. Det er et meget unikt smykke. Når jeg bærer mit smykke, giver det mig stor glæde og en indre ro. Der finde utallige variationer, som gør bedekransen spændende og personlig.

24-Januar-2017

Ny perlekæde

Det er et stykke tid siden jeg har haft tid til at lave nye smykker, men her er så en ny perlekæde, i oxideret sølv og 14kt guld. Jeg er blevet ret vild med det fine blandet med det rå look.

Nyt design - ny udfordring, et super lækkert oxideret sølvarmlænke med skjult lås.

Sølvring med Prehnit

Sølvring med Prehnit str.52

Denne sølvring er min nyeste model, jeg er vild med formen af ringen og stenens grønne farve gør mig glad.